Beschermende verpakking

Automated Packaging Systems ontwerpt en produceert “inflate-on-demand” beschermende verpakking voor het omwikkelen, block and brace en opvullen, en biedt kwaliteitsvolle alternatieven voor traditionele schuimchips, papier en voorgevormd noppenmateriaal. 


Wikkeloplossingen

AirPouch® FastWrap "bubbles-on-demand" beschermen tegen trillingen en schokken tijdens het transport en de goederenbehandeling. Het is een optimale oplossing voor kwetsbare producten.

Wikkeloplossingen


Block and Brace-oplossingen

AirPouch EZ-Tear luchttubes buisfolie en dubbele luchtkussentjes voorkomen dat goederen verschuiven in de doos tijdens het transport en beschermen hoeken en randen die het meest kwetsbaar zijn voor schade. 

Block and Brace-oplossingen


Opvuloplossingen

AirPouch EZ-Tear luchtkussens zijn zeer licht en prikbestendig, en bieden dus een betere bescherming van het product, terwijl de verpakkingskosten dalen.

Opvuloplossingen


VerzendoplossingenVerzendoplossingen

Autobag® en SidePouch® verpakkingsmachines automatiseren het verpakkingsproces om aan de leveringseisen te voldoen. Voor meer informatie over deze oplossingen, surf naar onze pagina over Postorderverwerking.