Carrières bij Automated Packaging Systems

Welkom bij Automated Packaging Systems, een bedrijf waarvan de waarden diep in ons erfgoed zijn geworteld, en wiens missie en visie zijn gericht op verdere mondiale groei en succes. 

Wie zijn we

Automated Packaging Systems werd in 1962 opgericht door de broers Hershey en Bernie Lerner in een garage in Queens, New, York. Hershey en Bernie, beiden ingenieurs, vonden de allereerste vooraf geopende zakken-op-een-roll uit en noemden ze Autobag®.  Kort daarna werd de oorspronkelijke Autobag verpakkingsmachine geboren - een kartonnen doos met een cilinderstaaf en een kleine luchtcompressor bovenop gemonteerd.  

Van deze eenvoudige start zijn wij uitgegroeid tot een wereldleider in verpakkingsmachines en materialen. Nu zijn we een team van meer dan 1.000 medewerkers wereldwijd, die een belang van 55% in ons succes hebben dankzij het genereuze aandelenbezitprogramma voor werknemers.

Wij zijn er trots op een bedrijf te zijn met de middelen om de klus te klaren, terwijl we ook nog steeds die hechte cultuur hebben uit de begindagen in de garage - die ons behendig houdt in een steeds veranderende wereldmarkt.  

Wat betreft Hershey en Bernie, die werden in 2012 opgenomen in de Hall of Fame van het instituut van fabrikanten van verpakkingmachines (Packaging Machinery Manufacturers Institute (PMMI)). Daar staan ze echter niet meer bij stil. Meestal vindt u ze in een van onze faciliteiten, waar ze de nieuwtjes controleren en hun ideeën delen.