Kwaliteitscertificaten en -normen voor het verpakken in zakken

Kwaliteit

Automated Packaging Systems ontwerpt en vervaardigt innovatieve verpakkingsmachines en -materialen die worden geruggensteund door een uitzonderlijke klantenservice en ondersteuning. We doen er alles aan om onze klanten producten en diensten van de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden en behaalden de volgende certificeringen en normen als extra bewijs dat we ons inzetten om marktleider op het vlak van verpakking met zakken te zijn.

 ISO 9001 Kwaliteitsnormen

Ons kwaliteitsmanagementsysteem draagt een ISO 9001-certificaat. Wij produceren consequent verpakkingsproducten volgens de hoogste normen die aan de kwaliteitseisen van onze klanten voldoen en ze zelfs overtreffen.

Voordelen:

  • Producten die constant voldoen aan een betere kwaliteit
  • Proactieve en preventieve productieplanning om in te spelen op vraag en aanbod
  • Een actief klanttevredenheidsproces: gaande van onderzoeken tot oplossingen voor klachten: we hebben een luisterend oor voor problemen en pakken ze actief en snel aan

Certificaten:

ISO 9001-certificaat - Malvern, Verenigd Koninkrijk
ISO Certificaat Machines - Streetsboro, Ohio

BRC Wereldwijde Norm voor Verpakkingen en VerpakkingsmaterialenKwaliteitscertificaten en -normen voor het verpakken in zakken

We doen er alles aan om veilige, wettige verpakkingsmaterialen te vervaardigen die voldoen aan de kwaliteitseisen die onze voedingsklanten verwachten en die de eindconsument beschermen.

Voordelen:

  • Erkend door het benchmarkingcomité van het Global Food Safety Initiative (GSFI - Wereldwijd Initiatief voor Voedselveiligheid)
  • Zorgt voor minder afval, klachten, teruggeroepen en geweigerde producten
  • Bepaalt de eisen inzake productkwaliteit en hygiëne, waaronder monitoring van leveranciers en traceerbaarheid.
Certificaten:

BRC Certificaat - Malvern, Verenigd Koninkrijk

AIB Voedselveiligheidsnormen

We doen er alles aan om voor onze klanten uit de voedselverpakkingssector zakken te maken die bescherming bieden tegen vervuiling. Al onze Amerikaanse fabrieken die zakken produceren, worden elk jaar onderworpen aan een voedselveiligheidsinspectie van het American Institute of Baking (AIB) wat betreft de geconsolideerde normen voor fabrieken die zakken maken die in aanraking komen met voedsel.

Voordelen:

  • Strikte processen voor kwaliteitscontrole, reiniging en onderhoud, veiligheid, materiaalverwerking, personeelsbeheer en algemene bedrijfsactiviteiten
  • Een verpakkingsproduct van de hoogste kwaliteit dat veilig is en wettelijk gebruikt mag worden voor aanraking met voedsel
Certificaten:

AIB-certificaat, Streetsboro, OH
AIB-certificaat, Bedford Heights, Ohio
AIB-certificaat, Garfield, Ohio

ISO 14001 Internationale Norm voor Milieubeheersystemen

Ons milieubeheersysteem meet en verbetert de milieu-impact van onze activiteiten, producten en diensten, in overeenkomst met de wettelijke vereisten en informatie over belangrijke milieuaspecten.

Voordelen:

  • Ondersteuning van milieubescherming en preventie van vervuiling in harmonie met de sociaaleconomische behoeften
Certificaties:

ISO 14001 - Malvern, Verenigd Koninkrijk