Artwork afdeling

Artwork afdeling

Automated Packaging Systems heeft een ervaren en getalenteerde interne artwork afdeling die maatwerk verpakkingsoplossingen aanbiedt. Versterk uw merkidentiteit met voorbedrukte zakken om uw product zo goed mogelijk te presenteren, zodat het zich kan onderscheiden van de concurrentie. 

Ons grafisch team kan samen met uw marketingafdeling een ontwerp creëren volgens uw precieze aanwijzingen. Onze geavanceerde grafische diensten en expertise, digitale prepressfuncties, lijn- en zeefdruk en ISO 9001-certificering zorgen ervoor dat uw voorbedrukte zakken er steeds hetzelfde uitzien en voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Voordelen voor de klant

  • Rendabel – Beperk uw ontwerpkosten door samen te werken met onze interne grafische afdeling om uw voorbedrukte zakken te produceren. 
  • Handig – Dankzij onze grafische afdeling kunt u tijd besparen omdat ze ontwerpdiensten aanbiedt voor uw verpakkingen, van begin tot eind. 
  • Kwaliteitsvol – De combinatie van ervaring, engineering en productieondersteuning zorgt ervoor dat de producten en klantenservice die u ontvangt beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsnormen.  
  • Aangepast aan het systeem – Uw zakjes worden speciaal ontworpen voor onze Autobag® en SidePouch® verpakkingsmachines. 

Tools voor illustraties en grafisch design

  • Voorbereiding van artwork - Wij aanvaarden de volgende bestandstypen: PDF, Adobe CC en CS (Photoshop en Illustrator). 
  • Kleur- en bestandsbeheer – We werken met veel bedrijven voor kleur- en bestandsbeheer om druk- en kleurinformatie te delen en aldus ervoor te zorgen dat uw ontwerpen nauwkeurig worden afgebeeld. We werken samen met Shawk www.schawk.com.
  • Creëren van 2D-codes en barcodes – We kunnen u voorzien van op maat gedrukte 2D-codes en barcodes op uw verpakking voor mobiel scannen of scannen met andere toestellen.

Technologie en certificeringen

  • ISO- en AIB-certificering voor het maken van voedingsgeschikte zakken www.aibonline.org.

Onze klantendienst kan u bellen op 0032/2725 31 00 of het formulier rechts gebruiken om uw vraag te versturen.

Niet zeker hoe te starten? Probeer onze Oplossings tool om uw opties beter te definiëren.

Automated Packaging Systems beschikt over een team ingenieurs die enkel focussen op het ontwerpen en realiseren van uw toevoersystemen.

Technische documentatie, case studies, informatie over wisselstukken en videos zijn besschikbaar om uw verpakkingsprojekt te plannen.