Onze garantie voor zakjes en sta-zakjes van de hoogste kwaliteit

Op maat gemaakte plastic zakjesDe verpakking van een product is een bijzonder belangrijk aspect in de uitstraling en de levenscyclus van het product. Naast de bescherming die de verpakking aan een product biedt, maakt de verpakking ook het onderscheid tussen verschillende merken. 
Wij bieden zakjes in polyethyleen film aan, waarvan we de film zelf extruderen, beprinten en tot zakjes converteren, om u zodoende de hoogste kwaliteit te kunnen bieden.  

De print afdeling in onze produktie in Engeland biedt verschillende mogelijkheden: van zijlijn tot zijlijn bedrukt, transparante film, getinte film, opaak, of combinaties ervan. Ook bijzondere eigenschappen zoals verluchtingsgaatjes, openscheurrand, zipsluiting, … zijn mogelijk.

Ontdek meer over onze kwaliteitsstandaarden.

Kies het juiste materiaal voor uw zakje

Met klanten verspreid overal ter wereld, in zoveel verschillende industrieën, kunnen we u als geen ander adviseren welke film het meest geschikt is voor uw toepassing.

We verwerken en testen steeds nieuwe grondstoffen, we gebruiken de meest recente polymeer technologieën, om folie te ontwikkelen die voldoet aan de steeds hogere eisen van onze klanten. Wij bieden een breed spectrum aan films aan, waaronder standaard polyethyleen, uiterst heldere film, antistatisch, opaak, milieuvriendelijk, …

Onze GeoTech® lijn, gerecycleerde films, zijn populairder dan ooit omwille van hun beperktere ecologische impact, zonder op materiaal eigenschappen in te boeten.

Bekijk het volledige gamma van onze films op Materialen of neem contact op met onze klantendienst voor meer vragen.

Stockzakken, bedrukte zakken & speciale eigenschappen

Autobag zakjes op rol

Stockzakken

Automated Packaging Systems houdt een hele reeks zakken in stock, voor verschillende toepassingen. Onze stockzakken zijn veelal beschikbaar binnen de 48 uur. Klik  hier voor een volledig overzicht van de stockzakken. 

Bedrukte zakken
Automated Packaging Systems iedt bedrukking van de zakken aan, tot 8 kleuren, waaronder ook Pantone kleuren en metallic inkten. Onze artwork afdeling zal nauw met u samenwerken om een  precieze print, exacte kleuren en uniformiteit te bekomen. We bieden line, screen en process printing aan, één- of dubbelzijdig, mogelijk van zijlijn tot zijlijn, getint, opaak, of combinaties ervan.  

Speciale eigenschappen

Er zijn heel wat speciale eigenschappen mogelijk om de uitstraling van uw product te optimaliseren: hersluitbare zipper, ophanggaatjes, eurolock, luchtgaatjes, compartimentenzakjes, openscheurrand, …SidePouch sta-zakjes

Wenst u assistentie bij het ontwerpen van uw verpakking? Neem dan contact  op met onze klantendienst.


Pantone® is een geregistreerd handelsmerk van Pantone LLC .
Kenmerken, Opties en technische specificaties kunnen op elk moment wijzigen.