NIEUWE SALES MANAGER NEDERLAND BIJ AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS

NIEUWE SALES MANAGER NEDERLAND BIJ AUTOMATED PACKAGING SYSTEMS

Met ingang van 1 december 2014 trad Vincent Meuser (51 jaar) in dienst als de nieuwe sales manager Nederland voor de Benelux-vestiging van Automated Packaging Systems. Zijn actieterrein beslaat heel Nederland. Hij zal er zich toeleggen op de verdere uitbouw van de Autobag- en SidePouch-verpakkingsoplossingen. 

Vincent Meuser was eerder onder andere actief als accountmanager bij Kärcher (schoonmaakmachines) en bij FP International (opvulmateriaal). Hij deed er respectievelijk 4 en 9 jaar ervaring op.

In zijn nieuwe functie bij APS zal hij zich focussen op de verkoop van Autobag- en SidePouch-oplossingen. Vincent Meuser: “Door hun veelzijdigheid en diversiteit kunnen onze machines ingezet worden voor heel wat toepassingen. Zo zie ik tal van gebruiksmogelijkheden in met name bedrijven voor e-commerce.”

Automated Packaging Systems is gespecialiseerd in totaaloplossingen voor fulfillment en e-commerce. Met Autobag® Mail Order-systemen worden verzendingen verzameld in plastiek zakken. De AirPouch®-systemen beschermen delicate producten tijdens het transport.

Voor meer informatie:
Automated Packaging Systems Europe
Leuvensesteenweg 542 – unit C2/4
1930 Zaventem
Tel.: +32 (0)2 725 31 00
Fax: +32 (0)2 725 33 62
Website: www.autobag.com

Over Automated Packaging Systems:
In 2012 bestond Automated Packaging Systems 50 jaar. De onderneming, met hoofdzetel in het Amerikaanse Streetsboro (Ohio), is wereldmarktleider in het ontwerpen en bouwen van flexibele verpakkingsoplossingen. Essentieel in het gamma zijn de authentieke Autobag®-verpakkingsmachines en de voorgeopende plastic zakken. Automated Packaging Systems produceert als enige Autobag® zakken-op-rol, speciale SidePouch™- zakken en AirPouch™-luchtkussens. Een breed gamma filmmaterialen, gaande van standaard polyethyleen en polypropyleen tot nylon en complexe gecoëxtrudeerde materialen, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en voor uiteenlopende zakfuncties.

Automated Packaging Systems heeft vijf productiecentra en verkoops-, service- en distributiekantoren in
Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika en Azië. Wereldwijd gebruiken meer dan 30.000 klanten de systemen
van Automated Packaging Systems voor hun verpakkingstoepassingen. Op kwaliteit en service worden dan ook
nooit toegevingen gedaan. Het System Advantage™ Programma brengt machines, materialen en service samen
tot totaaloplossingen voor geoptimaliseerde verpakkingsprestaties aan een gereduceerde kost.

De BeNeLux-organisatie van Automated Packaging Systems Europe is gevestigd in Zaventem, België.

Het gebruik van het ® of ™ symbool geeft aan dat Automated Packaging Systems, Inc. handelsmerkrechten heeft geregistreerd of geclaimd in de Verenigde Staten. Deze handelsmerken kunnen ook geregistreerd zijn in andere landen en het wettelijke gewoonterecht kan van toepassing zijn in landen waar deze rechten worden erkend.