Systems Advantage™ - De totale systeemaanpak voor verpakking in zakken

Total Systems Approach to PackagingDe totale systeemaanpak van verpakkingen bij Automated Packaging Systems betekent dat onze klanten genieten van het gemak en de betrouwbaarheid van één enkele bron voor al hun verpakkingsbehoeften. Gaande van innovatieve technieken om op maat aangepaste zakken te maken tot een wereldwijd netwerk voor serviceondersteuning, bieden wij een brede waaier producten en diensten die ongeëvenaard zijn in de verpakkingsindustrie. 

Geavanceerde verpakkingsmachines

 • Vernieuwing - Of het nu gaat om een alleenstaand toestel of een volledig geïntegreerde verpakkingsoplossing, elke Autobag®- en SidePouch®-machine is ontworpen met het oog op hoge productivitei.
 • Betrouwbaarheid - Onze systemen vormen een maatstaf in de kwaliteit van verpakkingen met zakken, met machines die jarenlang na hun installatie veilig en betrouwbaar blijven werken.
 • Volledig op maat - U krijgt precies het verpakkingssysteem dat u nodig hebt dankzij de steun en expertise vanonze eigen Custom Engineering & Integratie dienst en onze volledige lijn van printers, toevoersystemen en accessoires.
 • Waarde - Klanten die Autobag- en SidePouch-machines en materialen gebruiken, verdienen hun investering terug binnen een jaar en zien hun groeicapaciteit en besparingen op arbeid jaar na jaar stijgen.

Hoogwaardige verpakkingsmaterialen

 • Aangepast aan het systeem - Onze productiefaciliteiten voor plastics zijn alle  ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat zakken en stand-up-zakjes worden gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap - zodat uw verpakkingsoperatie vlot en consequent verloopt.
 • Uitgebreid aanbod van zaktypes en -eigenschappen - WWij produceren zakken voor een brede waaier toepassingen, gaande van de voedingsindustrie tot postorderbedrijven, en bieden speciale druk- en conversieopties zoals hersluitbare zakken, handgrepen, ophangsystemen, luchtgaatjes, meerdere compartimenten en easy-open perforaties.
 • Ondersteuning van grafisch design - Onze eigen afdeling voor grafische vormgeving helpt klanten bij het ontwerpen van zakken die tot 8 kleuren bedrukt kunnen worden.

Deskundige service, ondersteuning en opleiding

 • Klantendienst - Op onze klantendienst werken hoogopgeleide, ervaren vertegenwoordigers die u helpen bij het bestellen, het opvolgen van orders en het beheren van uw bestellingen.
 • Technische en plaatselijke ondersteuning - Of het nu gaat om algemene machinebedieningsfuncties of het diagnosticeren en corrigeren van problemen, u kunt bij ons altijd terecht voor technische telefonische ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw systeem optimaal blijft presteren.
 • Opleiding – Wij bieden allerlei opleidingsprogramma's voor onderhoud en voor operators waarbij u de belangrijke vaardigheden leert die nodig zijn om vol vertrouwen eenvoudige reparaties, onderhoudsbeurten en bedieningsfuncties uit te voeren. 
 • Reserveonderdelen - WWe hebben onderdelen in voorraad, dus geen gedoe om ze elders te vinden.

Systems Advantage: Machines, Materials, Service