Service en preventief onderhoud

Service ter plaatse en preventief onderhoud

Automated Packaging Systems biedt een netwerk van in de fabriek opgeleide service vertegenwoordigers. We hebben meerdere ingenieurs op het terrein die voortdurend onderweg zijn. Ze hebben een pak ervaring, waarbij ze uitsluitend gewerkt hebben aan machines van Automated Packaging Systems. Al onze ingenieurs zijn in het binnenland gevestigd en geraken dus snel op gelijk welke locatie in de Benelux. We maken geen gebruik van onderaannemers.

Wanneer service nodig is, kunnen onze ingenieurs meestal binnen 48 uur bij u langskomen. We zijn trots op onze snelle en accurate service, en doen alle noodzakelijke reparaties bij het eerste bezoek. Onze technici hebben een uitgebreide onderdelenkit bij zich voor een snelle levering en reparatie. 

Wij bieden ook diepgaande opleidingen voor onderhoud bij de klant en kunnen waardevol advies en aanbevelingen geven om de prestaties, productiviteit en veiligheid van uw bestaande verpakkingsoperatie te optimaliseren.

Voor ondersteuning van de klantendienst kunt u ons bellen op 0032/2715 31 00 of het formulier rechts gebruiken om uw vraag te versturen.

Onderhoudscontracten

Automated Packaging Systems biedt meerdere standaard overeenkomsten voor preventief onderhoud om een probleemloze werking te waarborgen. We bieden ook overeenkomsten voor preventief onderhoud die speciaal voor uw bedrijfsvereisten worden opgesteld. Overeenkomsten voor preventief onderhoud kunnen alomvattend zijn en zowel onderdelen als arbeid bevatten, of gewoon bestaan uit bezoeken voor routineonderhoud.

Geregelde onderhoudsbezoeken kunnen bestaan uit een grondige inspectie van uw Automated Packaging Systems-uitrusting, de vervanging van versleten onderdelen, de identificatie van onderdelen die bijna aan vervanging toe zijn en een basisopleiding voor nieuwe operators.

Bel ons op 0032/2725 31 00 of gebruik het formulier rechts om uw vraag te versturen.

Niet zeker hoe te starten? Probeer onze Oplossings tool om uw opties beter te definiëren.

Automated Packaging Systems beschikt over een team ingenieurs die enkel focussen op het ontwerpen en realiseren van uw toevoersystemen.

Technische documentatie, case studies, informatie over wisselstukken en videos zijn besschikbaar om uw verpakkingsprojekt te plannen.